Зеленський провів зустріч із прем’єром Бельгії / фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський зустрівся із прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем у рамках участі в меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни, які проходять у Варшаві. 

Як повідомили у прес-службі глави Української держави, Зеленський «подякував за практичну підтримку нашої держави у низці сфер, а також за допомогу в реабілітації ветеранів війни на Донбасі».

Читайте такожЗеленський у Варшаві проводить зустріч з віце-президентом США Майком Пенсом

Відео дня

«Життя людей для нас – пріоритет. Дякую Бельгії за реабілітацію та лікування наших хлопців», – зазначив глава держави.

У свою чергу, прем'єр-міністр Бельгії позитивно оцінив відновлення переговорів щодо мирного врегулювання конфлікту на сході України в рамках «Нормандського формату». Він також підтримав прагнення української влади активізувати боротьбу з корупцією.

«Натомість Володимир Зеленський зазначив, що Україна проводитиме всі необхідні для держави реформи. Насамперед йдеться про зміни в роботі правоохоронної системи, запуск Вищого антикорупційного суду та перезапуск роботи антикорупційних органів, - йдеться у повідомленні.

Окремо глава держави наголосив на важливості впровадження реформ у медичній, пенсійній та освітній сферах. «Ми справді впроваджуватимемо реформи. Ми обрали європейський шлях. Ми впевнені, що з вашою допомогою, із залученням інвестицій і фахівців досягнемо успіху», – додав Зеленський.