Євген Шевченко взяв участь у шоу російських пропагандистів / фото facebook.com/e.shevchenko76

Народному депутату від фракції «Слуга народу» Євгену Шевченку рекомендували не спілкуватися з російським телеканалом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це у коментарі журналістам повідомив перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко, відповідаючи на питання щодо виступу Шевченка на російському телебаченні.

«Мені дзвонили з цього телебачення і з цієї програми двічі», - повідомив Корнієнко і додав, що він відмовив.

За його словами, на рівні фракції не було заборони щодо спілкування з російськими ЗМІ.

Читайте такожАрахамія стверджує, що має "непрямі факти" підкупу депутатів "Слуги народу"

«Чи була рекомендація пану Євгену не спілкуватися з цим каналом - була. Він перепитував, ми сказали свою позицію, що краще цього не робити. Тому що, попри ту риторику, яку б ти там не вів, на цьому каналі, а пан Євген - я подивився, можливо, не весь його виступ - в принципі, він вів там різну риторику, але специфіка російського телебачення, ми всі знаємо, - це не журналістика... Там - це пропаганда, і що б ти не сказав, буде звернуте проти тебе», - зауважив він.

На питання, чи відбулася розмова з Шевченком з приводу цієї ситуації і чи планується винесення йому якогось попередження, Корнієнко відповів, що фракція поки не збиралася. «В понеділок будемо вирішувати, що далі організаційно робити», - сказав він і додав, що серед варіантів «організаційних дій» може буде виключення Шевченка з фракції.

Як повідомляли ЗМІ, народний депутат від партії «Слуга народу» Євген Шевченко взяв участь в шоу на російському Першому каналі.

false

Шевченко включився в ефір на 59 хвилині