З'їзд відбудеться 10 листопада / фото УНІАН

Делегати першого етапу чергового з'їзду партії "Слуга народу" 10 листопада розглянуть звіт про діяльність партії за рік, кадрові питання і питання участі у виборах до об'єднаних територіальних громад.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі партії.

З з'їзд проходитиме у Києві у конгресно-виставковому центрі "Парковий" та розпочнеться о 12.00.

Відео дня

Читайте такожУ Раді сталася суперечка

У програмі з'їзду - звіт діяльності "Слуги народу" за останній рік; вирішення кадрових питань; обговорення та ухвалення рішень щодо створення робочої групи із внесення змін до статуту партії.

Крім того, розглядатимуться питання з обговорення та ухвалення рішень щодо запуску системних проектів (аналітичний та законотворчий центри, Школа політичної освіти тощо), а також про ухвалення рішення щодо участі партії у виборах до ОТГ 22 та 29 грудня 2019 року.

До участі у з’їзді запрошено, зокрема представників Офісу президента, уряду та Верховної Ради, народних депутатів - членів фракції "Слуга народу" у повному складі та представників Зе-команди з усіх регіонів України.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці жовтня голова Верховної Ради, голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що перелік питань для розгляду на з'їзді партії ще формується, і в цьому переліку буде питання зміни голови партії.