Представники СБУ не повідомляють деталей проведення слідчих дій / фото УНІАН

Слідча група Служби безпеки України прийшла з обшуком у бізнес-центр «Парус» в Києві до офісу, який пов’язують з народним депутатом від партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадимом Столаром.

Читайте такожУ Києві в офісі Дениса Комарницького СБУ проводить обшук (фото, відео)Як передає кореспондент УНІАН, слідчі дії до бізнес-центру прийшли проводити близько 10 осіб.

Охорона бізнес-центру опору не чинила і пропустила правоохоронців.

Відео дня

На 30-му поверсі будівлі правоохоронці зайшли в офіс, на вході до якого на табличці вказано «Турчінов і партнери. Адвокатське об'єднання». Журналістів туди не пустили.

Представники СБУ не повідомляють деталей проведення слідчих дій, порадивши журналістам звернутися до прес-центру СБУ. У свою чергу речниця СБУ Олена Гітлянська сказала, що «не володіє інформацією» з приводу цих слідчих дій.

Пізніше представники СБУ завели в офіс двох осіб похилого віку, які, ймовірно, є понятими. Однак правоохоронці та надалі нічого не пояснюють. Вони зайшли до офісу у бронежилетах, шоломах та з вогнепальною зброєю.

Як відомо, Столар є народним депутатом від партії «Опозиційна платформа – За життя». Свого часу був депутатом Київської міської ради. ЗМІ пов’язують Столара з контролем над сферою будівництва і нерухомості у столиці. Також його ім’я фігурувало у будівельному скандалі з «Еліта-Центром».

У 2017 Столар був зафіксований журналістами на приватному літаку з Неаполя з мером Києва Віталієм Кличком. У ЗМІ вийшло розслідування про офшорну чартерну компанію і непрозорі бізнесові зв'язки з мером столиці.