Депутати також розглядатимуть у другому читанні зміни до Кримінального кодексу \ фото УНІАН

Сьогодні Верховна Рада розгляне проект постанови про дострокове припинення повноважень народного депутата від “Європейської солідарності” Ірини Луценко.

Читайте такожІрина Луценко вирішила відмовитись від депутатського мандата

Як передає кореспондент УНІАН, також сьогодні депутати планують, зокрема, розглянути питання про зміну у складі ради Національного банку України.

Серед питань, які передбачено розглянути у першому читанні, - законопроект щодо спрощення процедури затвердження перспективних планів формування територій громад АР Крим, областей, а також законопроект про внесення змін до закону про ринок електричної енергії.

Водночас пропонується включити до порядку денного та прийняти рішення щодо двох законопроектів стосовно видобутку бурштину.

Серед питань, які депутати сьогодні розглядатимуть у другому читанні, - зміни до Кримінального кодексу щодо відповідальності за фальсифікацію ліків.

Як повідомляв УНІАН, 4 листопада Луценко подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Того ж дня колишній генпрокурор Юрій Луценко заявив, що його дружина написала заяву про припинення депутатських повноважень через проблему з серцем.