Майк Помпео / REUTERS

У Києві 3 січня державний секретар Сполучених Штатів Америки Майк Помпео зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським, міністром закордонних справ Вадимом Пристайком і міністром оборони Андрієм Загороднюком.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Держдепартаменту США.

"Державний секретар Помпео здійснить візит до Києва 3 січня, де він зустрінеться з президентом Зеленським, міністром закордонних справ Пристайком і міністром оборони Загороднюком, аби знову підтвердити підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України", - наголошується в повідомленні.

Читайте такожТрамп вирішив знайти заміну держсекретареві Помпео - ЗМІ

Крім того, Помпео відвідає церемонію покладання квітів до меморіальної Стіни пам'яті біля Михайлівської площі, щоби вшанувати пам'ять тих, хто поліг на Донбасі.

Також держсекретар США зустрінеться з представниками громадянського суспільства і бізнес-спільноти та релігійними лідерами для обговорення питань прав людини, інвестиційного клімату та порядку денного реформ уряду.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Помпео підтвердив свій візит до України. Він також зазначив, що відвідає Білорусь, Казахстан, Узбекистан та Кіпр.