Володимир Зеленський / фото REUTERS

Діти з прифронтового селища Новгородське на Донеччині, яке називають українським Нью-Йорком, підготували президенту Володимиру Зеленському подарунок.

Про це президент повідомив на своїй сторінці у Facebook.

На фото, опублікованому Зеленським, видно, що йому подарували пряник у формі України.

Відео дня

Читайте такожЗеленський зустрівся із синами загиблих військових і пообіцяв допомогти з житлом (фото, відео)

«Отримав подарунок від діток з українського Нью-Йорка. Так і досі іменують прифронтове селище Новгородське на Донеччині. Цей пряник у формі України — доказ того, що місцеві дітлахи знають: наша країна цілісна, неподільна і єдина», − написав він.

Президент сфотографувався із пакуночком з листівкою і пряником, чим викликав неабиякий ажіотаж на своїй сторінці. Українці із задоволенням коментують, хтось залишає безліч питань стосовно війни і миру, Гончарука і Порошенка, а хтось радіє разом із Зеленським гарному подарунку від діток.

Нагадаємо, раніше ми писали, що президент України напередодні Дня святого Миколая запросив на чаювання двох дітей, батьки яких загинули на Донбасі. Артем Кирилюк і Микита Баула раніше мріяли побачити Володимира Зеленського, і їх бажання збулося. Він запросив їх до свого кабінету, щоб показати, де і як працює. Маленькі гості розпитували його про зйомки в кіно і чи важко керувати країною.

Крім того, раніше українські скаути передали главі держави Володимиру Зеленському Вифлеємський вогонь миру. Ця акція відбулася в рамках почесної місії, яку пластуни проводять щороку.

Но́вгородське — селище міського типу Донецької області, підпорядковане Торецьку. Розташоване на річці Кривий Торець за 10 км від Торецька та за 38 км від Донецька.

До 1951 року воно мало назву Нью-Йорк.