Разумков запрошує до себе голів та співголів фракцій \ Фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков запросив керівників фракцій на робочу нараду о 21.00.

Читайте такожРазумков заявив, що Верховна Рада переходить до нового формату роботи

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час Погоджувальної ради. Перед цим голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко висловила думку, що варто було б скликати засідання Ради національної безпеки та оборони, зокрема щодо того, що "країну продовжують тягнути в боргову яму".

Відео дня

"Облігації внутрішньої державної позики майже утричі збільшилися за обсягом... Так само залишається "фінансова піраміда" в Національному банку, депозитні сертифікати, яка просто розгортається, висмоктуючи з економіки всі гроші", - сказала Тимошенко.

За її словами, на поточній сесії Верховна Рад має розглядати законопроекти, які "полегшують, по суті, передачу українських ресурсів сьогодні іноземним глобальним гравцям".

"І тому я просила б, щоб ми зараз подумали і негайно скликали керівників фракцій разом з керівництвом парламенту, з урядом - нам треба піднімати це питання. Якщо ще рік у вас пропрацює "турборежим", українці залишаться, по суті, без будь-яких ресурсів", - заявила Тимошенко.

Також вона наголосила на питанні зростання зарплат чиновників, що також, на її думку, необхідно розглянути на нараді лідерів фракцій.

На це Разумков відповів: "Я не заперечую, я пропоную - сьогодні на 21.00 можемо зібратися".

Він зауважив, що запрошує до себе голів та співголів фракцій, і з аналогічною пропозицією звертається до представників Кабінету міністрів.

Разумков попросив дізнатися, чи є можливість у прем’єр-міністра Олексія Гончарука долучитися до цієї наради в кабінеті голови ВР.