Дмитро Дубілет залишиться в команді нового уряду, але посади поки немає / фото УНІАН

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що для колишнього міністра Кабінету міністрів Дмитра Дубілета поки що немає посади в новому уряду, але про це буде розмова.

Про це він заявив в ефірі програми "Право на владу" у четвер ввечері.

"Ми не відмовлялися від жодного члена нашої команди. І попередній уряд, це команда, і кожен з них може знайти себе і працювати на користь України, і ми не збираємося відмовлятися від жодного, в тому числі і від пана Дубілета. Якщо ви подивитеся на його пости, то він у команді, він зараз їде відпочити і буде продовжувати працювати. Посади поки що немає, але ми про це з ним поговоримо", - сказав він.

Відео дня

Читайте такожДубілет шкодує про незавершені проекти і сподівається на продовження роботи в новому Кабміні

За словами Шмигаля, до роботи Дубілета "немає претензій".

"Ми переформатували нашу команду, переформатували уряд, вважаючи, що так уряд буде більш ефективним. Питання - не в посадах, питання в ефективності тих людей, які виконують певні функції і ролі для того, щоб отримати найкращий результат", - пояснив він.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня Верховна Рада призначила Дениса Шмигаля на посаду прем'єр-міністра України. Також парламент затвердив новий склад Кабінету міністрів.

Того ж дня Верховна Рада ухвалила постанову про відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука і відправила у відставку уряд.