УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це у Харкові під час відвідування Національного університету внутрішніх справ сказав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Із 128 тисяч приблизно 90% коштів — це кошти з державного бюджету, а решта — це кошти, які ми отримуємо від наших партнерів з Європейського Союзу, Америки та Японії», - сказав Аваков.

Він зауважив, що ці обрахунки проводяться для того, щоб зрозуміти, який темп реформ системи МВС може витримати державний бюджет України.

Відео дня

Читайте такожПоліцейські показали нові мотоцикли, на яких патрулюватимуть Київ (фото)

У свою чергу прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зазначив, що Україні необхідна додаткова допомога, уряд проводить переговори із західними партнерами, щоб отримати допомогу в проведенні реформи МВС.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що в Харкові нова поліція вийде на патрулювання 19 вересня. Співробітники патрульної поліції Києва розпочали роботу 4 липня.

Прем'єр наголосив, що у створенні нової поліції Україні допомагають Канада і США, однак головні затрати здійснює Кабінет міністрів України.