фото: УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, відповідні виборчі матеріали з результатами виборів Київського міського голови і депутатів Київради були прийняті комісією до розгляду та розглянуті сьогодні, 29 жовтня.

Згідно з цими документами, за Кличка проголосували в районі (це 10 виборчих округів) 28,434 тис. мешканців, за Омельченка – 7,449. За Омельченком по кількості набраних голосів виборців йдуть: Сергій Гусовський з 6,156 тис. голосів, Борислав Береза з 5,541 тис голосів.

У протоколах зазначається, що загальна кількість виборців в районі, поданих за кандидатів на посаду міського голови, становить 72,933 тис.

Відео дня

Читайте такожУ Київському тервиборчкомі впевнені, що завтра буде оголошено результати виборів міського голови

Як повідомляв УНІАН, перед цим свої протоколи здали до КМТВК Печерський, Голосіївський, Деснянський та Дарницький райони. У Печерському конкурентом Кличка в другому турі виборів кияни назвали Гусовського, у Голосіївському та Дарницькому – Омельченка, у Деснянському - Березу.

Згідно з законодавством України, завтра мають бути підбиті міською виборчою комісією остаточні результати голосування 25 жовтня за кандидатів в мери столиці.