Фото УНИАН

Про це сказав голова Верховної Ради Володимир Гройсман в інтерв’ю телеканалу «Рада».

Він зазначив, що хотів би такого швидкого вирішення питання, але «криза не полягає в тому, щоб між собою домовились політики, хто на яких посадах перебуватиме».

«Має бути чіткий об’єднаний план, який є достатньо спільним з точки зору виведення із кризи країни, і цей план має об’єднати політичні сили для того, щоб припинити ті негативні процеси, які є в нашій країні. Тому - об’єднуючий антикризовий план, який ми маємо напрацювати спільно. А далі ми маємо визначитися, хто візьме на себе відповідальність - який прем’єр-міністр, які міністри, який формат коаліції - за реалізацію цього плану», - наголосив Гройсман.

Відео дня

Читайте такожКравчук попередив, що нинішня політична криза може закінчитись для України "останньою революцією"

За його словами, має бути чітко розписано, що конкретно має бути зроблено кожного місяця в кожній сфері життя з питань, що турбують людей.

Голова ВР висловив переконання, що формуючи такий спільний план, «формуючи відповідальну команду реалізації цього плану при діалозі із суспільством і чіткій підзвітності суспільству, дасть можливість вийти з цієї кризи».

«Скільки це займе часу? Тиждень або більше? Я думаю, що всім очевидно - більше ніж тиждень, і найголовніше, щоб ми стали на шлях, який дозволить нам витягнути з цієї прірви країну», - заявив Гройсман.

Читайте такожЯценюк перед голосуванням за відставку його Кабміну тричі їздив до Адміністрації президента - ЗМІ (фото, відео)