Правоохоронці вивели колишнього голову Одеської облдержадміністрації, лідера “Руху нових сил” Михеїла Саакашвілі з будинку й посадили в автомобіль.

Як передає кореспондент УНІАН, біля під’їзду будинку, в якому проживає політик, відбулися сутички, мітингувальники намагаються заблокувати проїзд автомобіля.

Силовики взяли автомобіль в кільце та проштовхуються проїжджою частиною вулиці Костьольної у напрямку вулиці Трьохсвятительської.

Читайте такожБіля будинку Саакашвілі пролунали постріли

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у квартиру по вулиці Костьольній, де проживає Саакашвілі, прийшли силовики.

Речниця СБУ Олена Гітлянська заявила, що співробітники Генпрокуратура та Служби безпеки України проводять слідчі дії у квартирі політика.

При цьому із власних джерел УНІАН стало відомо, що обшуки проводяться у рамках розслідування справи щодо фінансування мітингів, організованих партією Саакашвілі в Києві, представниками колишньої влади.

Оновлено. Пізніше автомобіль, куди посадили Саакашвілі, заблокували мітингувальники на вулиці Трьохсвятительській. Люди стали живим щитом. На місце подій стягують бійців Нацгвардії.

Читайте також: Саакашвілі на даху, обшук у квартирі, сутички біля Майдану: всі подробиці про затримання політика (фото, відео)