Обшук у квартирі відомого блогера і журналістки Олени БІЛОЗЕРСЬКОЇ проводився в рамках розслідування кримінальної справи щодо спроби підпалу громадської приймальні Партії регіонів у Києві.

Як повідомили УНІАН у Відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в м. Києві, слідчим відділом Печерського райуправління міліції розслідується кримінальна справа щодо вчинення навмисного пошкодження майна шляхом підпалу громадської приймальні Партії регіонів вночі 1 січня.

У ході слідства встановлено, що до розповсюдження відеозйомки підпалу у мережі інтернет може бути причетною саме цей блогер. Для перевірки цієї інформації судом було санкціоновано обшук у помешканні зазначеної громадянки. Вилучено засоби, за допомогою яких могла бути вчинена зазначена операція, а саме - комп’ютерну техніку та інші носії цифрової інформації. Їх направлено для проведення експертного дослідження. Триває слідство.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, за даними столичної міліції, спробу підпалу громадської приймальні Партії регіонів, що розташована в одному з житлових будинків у Печерському районі Києва, було вчинено о 1.20 в ніч з 31 грудня на 1 січня.

"Невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у вікно громадської приймальні, яка розташована на першому поверсі в "хрущовці". Це двокімнатна квартира, у якій, крім двох комп`ютерів і декількох столів, більше немає жодних цінних речей. Пляшка розбилася об грати і запальна суміш змогла пошкодити лише підвіконня", - повідомили у ВЗГ ГУ МВС в м. Києві.

Кримінальну справу порушено за статтею 194 (умисне пошкодження чужого майна).

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода» розповсюдила повідомлення, що сьогодні вранці київська міліція у рамках кримінальної справи щодо діяльності ВО «Тризуб» провела обшук у квартирі журналістки О.БІЛОЗЕРСЬКОЇ.