В Службі безпеки України спростовують заяву народного депутата Андрія КОЖЕМ’ЯКІНА про захоплення спецпідрозділом "Альфа" офісу партії "Батьківщина" в Києві.

Як повідомили УНІАН у прес-центрі СБУ, "якщо комусь із депутатів захотілося залишити пленарне засідання в сесійній залі парламенту, то зовсім не обов’язково для цього посилатися на СБУ».

Як повідомляв УНІАН, сьогодні депутати від "БЮТ-Батьківщини" залишили сесійну залу Верховної Ради України на знак протесту проти захоплення офісу партії “Батьківщина” у Києві на вулиці Турівська, 13.

Відео дня

На засіданні парламенту перший заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій КОЖЕМ’ЯКІН заявив, що «тільки що наша фракція отримала інформацію про те, що з боку СБУ готуються провокації щодо партійного офісу політичної партії «Батьківщина», і зараз спецпідрозділ «Альфа» разом зі слідчими і співробітниками СБУ під’їжджають вже до Турівської, щоб брати його штурмом».

«У зв’язку з цим наша фракція покидає залу, і ми йдемо всі на Турівську, 13, для того, щоб з’ясувати (ситуацію) і захистити офіс», - додав А.КОЖЕМ’ЯКІН.

Після цього лідер партії "Батьківщина" Юлія ТИМОШЕНКО на своєї сторінці в Twitter написала, що Служба безпеки України проводить обшук та вилучення центрального партийного сервера у офісі партії.

"СБУ зараз намагається увійти до нашого партійного офісу для обшуку та вилучення центрального партійного сервера", - написала Ю.ТИМОШЕНКО.