Під час мітингу «Свободи» сталася сутичка між активістами і місцевими жителями / Фото: 0352.com.ua

«Міліція приблизно о 15.30 зафіксувала сутичку між двома жителями міста та чотирма людьми, які представилися «свободівцями». Сутичка сталася нібито через те, що «свободівці» вели відеозйомку, при цьому в кадр випадково потрапили двоє чоловіків. Вони попросили їх не знімати, на що «свободівці» грубо відповіли», – цитують Олійника «Коментарі».

«У результаті спочатку зав'язалася словесна перепалка, яка потім переросла в бійку. Так як міліція була сповіщена про необхідність забезпечувати правопорядок під час акції «Свободи», бійка була припинена, а всі учасники інциденту були доставлені в міськвідділ, де зараз проводяться слідчі дії», – додав мер Єнакієвого.

Також він зазначив, що інцидент стався приблизно через півгодини після початку акції «Свободи», і його учасником був керівник міського осередку ВО «Свобода» Дмитро Глазунов. Хоча сама сутичка сталася приблизно в 400 метрах від того місця, де було отримано дозвіл на мітинг.

Відео дня

Ніяких інших правопорушень під час мітингу, за даними Олійника, зафіксовано не було.

Нагадаємо, 3 березня в Єнакієве пам'ятник Леніну був облитий фарбою, після чого члени місцевої організації «Свободи» були викликані на допит у якості свідків. Раніше громадські організації Єнакієве планували брати під охорону радянські пам'ятники щоб уникнути вандалізму з боку радикальних політичних сил.