Колесніченко

За словами нардепа від Партії Регіонів Вадима Колесніченко, Ірина Фаріон своєю поведінкою ганьбить Україну. Про це він сказав Segodnya.ua, коментуючи заяву Фаріон про те, що свободівці готують «стовпи ганьби» з портретами самого Колесніченка та інших депутатів, які звернулися до польського Сейму з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом.

«Реагувати на людей, яким потрібно звертатися до лікаря-психіатра, немає необхідності. Це їх реалізація внутрішніх «бажалок» і потенціалу. Це люди, які всіх, хто не згоден з ними, бажають знищити, розвішати на гілках або посадити на кілки».

Читайте також: У Тягнибока обіцяють «силову відсіч» Колесніченку

Відео дня

Також Колесніченко додав, що причини подібних заяв Фаріон не виправдані політичними діями. За його словами - це «дитячий комплекс або нічні страхи. У дитинстві, напевно, злякали бабайкою якоюсь. У будь-якому випадку, такі заяви повинна розглядати не політика, а психіатрія».

Нагадаємо, що вчора Ірина Фаріон заявила, що депутати, які звернулися до польського Сейму з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом - зрадники і пообіцяла наклеїти їх обличчя на «стовпи ганьби» , вказавши адреси місць проживання, і носити з собою на кожну акцію.

Також Фаріон додала, що в переліку осіб, які з'являться на «стовпах ганьби», будуть і дев'ять «тушок» з об'єднаної опозиції.