Азаров в Раді

Прем'єр-міністр України Микола Азаров обіцяє, що в 2014 році уряд піклуватиметься про розвиток вітчизняного виробництва.

Як передає кореспондент УНІАН, про це прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив e ході спілкування з користувачами мережі Facebook.

“Я вже не раз говорив, що нам треба наших виробників, бізнес на руках носити. У цьому і полягатиме сенс роботи уряду в 2014 році”, - написав прем'єр.

Відео дня

Він зазначив, що уряд продовжить роботу з дерегулювання, зниження адміністративного тиску на бізнес, усуненню перешкод ведення бізнесу, боротьби з корупцією і створення умов для модернізації і інвестування в нашу промисловість.

Читайте також: Цього разу уряд краще підготувався до зими, ніж минулого року - Азаров

Як повідомляв УНІАН, у жовтні 2013 року прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав уряд продовжити дерегулювання і скоротити поле для корупції.

За словами прем'єр-міністра, уряд повинен розробити кращу законодавчу базу і практику щодо вільного і рівного доступу до кредитових, енергетичних, матеріальних і інших ресурсів. Уряду також необхідно зосередитися на низці законодавчих ініціатив. Зокрема, на створенні законопроектів, які ефективно захищають право власності.