В Одессе активисты Майдана заявляют о преследовании милицией / vinnitsaok.com.ua

В Одесі активісти Майдану заявляють про переслідування з боку міліції.

Як повідомили УНІАН у прес-службі «Євромайдан-Одеса», зокрема, активістка з Одеси Надія Яшан сьогодні вночі повернулася з Києва, де вона надавала допомогу пораненим у медпункті Михайлівського Золотоверхого монастиря.

«Надія розповіла, що сьогодні вранці до неї додому приїхала міліція: «Сьогодні рівно о 7-й ранку пролунав дзвінок у двері. Двоє в штатському. Я не відкрила. Біля будинку стояли два автомобілі з мигалками. На вулиці міліція. Біля під`їзду міліціонер із собакою», - повідомили в прес-службі.

Відео дня

Читайте такожЗбройні найманці з Одеси по дорозі у Київ поранили 2 добровольців Народної варти

Яшан також турбується за свою дитину. «Вчора близько восьмої вечора мій син повертався з додаткових занять. Відразу за ним пішли двоє. Він побіг. Вони теж за ним. Дитина мало не потрапила під колеса автомобіля на дорозі. І лише встрибнувши в першу-ліпшу маршрутку, він зміг позбутися їх. Що відбувається?», - цитує прес-служба активістку.

«Міліція повернулася вдруге о 11.00. Надія Яшан двері їм не відкрила. Ми закликаємо співробітників міліції зупинити переслідування активістів Євромайдану. У Києві міліція переходить на сторону народу...», - заявили у прес-службі.