Повідомлення про замінування виявилось неправдивим / ki.od.court.gov.ua

Як повідомили УНІАН у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, після евакуації людей і проведення ретельного обстеження приміщення і прилеглої території вибухових пристроїв і вибухонебезпечних речовин виявлено не було. Суд зараз працює у звичайному режимі.

«Під час перевірки вказаної інформації правоохоронці ужили усіх першочергових заходів, необхідних для забезпечення безпеки людей», - заявили у відділі.

Розпочато кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 ККУ (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеки громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності), згідно з якою передбачено покарання у вигляді позбавлення свободи на термін від двох до шести років.

Відео дня

Правоохоронці вживають заходів, спрямованих на встановлення особи телефонного хулігана для притягнення його до відповідальності, згідно з чинним законодавством України.

Читайте такожНевідомі не припиняють повідомляти про хибні мінування об'єктів у містах УкраїниЯк повідомляв УНІАН, сьогодні о 12.17 на спецлінію «102» надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що на вул. Варненська, 3-б, заміновано адміністративну будівлю Київського райсуду. Роботу суду довелося призупинити, евакуювали близько 150 осіб.