США надали обладнання  для України на понад 60 млн доларів / Фото Facebook посольства США в Україні

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов подякував Сполученим Штатам Америки за надання Україні військового обладнання на понад 60 мільйонів доларів.

Про це повідомили у прес-службі РНБО.

У Радбезі нагадали, що напередодні Управління оборонного співробітництва Посольства США в Україні отримало для передачі українським партнерам обладнання на понад 60 мільйонів доларів, включно з раціями, боєприпасами та протитанковими ракетами Javelin.

Відео дня

Читайте такожКомплекси Javelin і боєприпаси: США надають Україні оборонне обладнання на понад $60 мільйонів

«Ми вдячні США за рішучу та послідовну підтримку незалежності та територіальної цілісності нашої країни, а також її руху на шляху демократичних реформ. Допомога США є критично важливою для захисту України від зовнішньої агресії», - сказав Данілов.

Він наголосив, що курс України у напрямку реалізації реформи оборонно-промислового комплексу з урахуванням кращого світового досвіду є незмінним. «Наша держава зацікавлена у реформуванні своєї оборонної промисловості відповідно до кращих західних стандартів», – сказав секретар РНБО.

Як повідомляв УНІАН, 16 червня Управління оборонного співробітництва посольства США в Україні отримало обладнання на понад 60 млн доларів, включно з раціями, боєприпасами й протитанковими ракетами Javelin, для передачі українським партнерам.