В ОП відреагували на позов Порошенка / фото УНІАН

Позов екс-президента Петра Порошенка до чинного - Володимира Зеленського - є дивним і абсурдним.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі НВ.

На думку Подоляка, поданий адвокатами екс-президента позов до суду являє собою "просто юридичний спам і не більше".

Відео дня

"Коментувати його всерйоз або якось оцінювати перспективи - неможливо. На мій погляд, одне з двох. Або адвокати Порошенка генерують хоча б якусь помітну активність, щоб виправдовувати витрати на їх утримання. Або у самого Порошенка вже вичерпалися ідеї на рахунок того, як перекривати негатив від реально існуючих взаємин з Медведчуком", - заявив радник глави ОПУ.

Звинувачення на адресу ОП в модерації "плівок" Подоляк назвав абсолютно безглуздими.  

Читайте такожЗеленський прокоментував "плівки Медведчука" й роль Порошенка в них

Як повідомлялося, адвокати Порошенка через суд зажадали від Зеленського і журналістів-розслідувачів опублікувати повну версію "плівок Медведчука".

Про що йде мова в "плівках Медведчука"

Проект журналістських розслідувань Bihus.Info оприлюднив записи, зроблені під час прослуховування розмов народного депутата від "ОПЗЖ" Медведчука з російськими чиновниками і ватажками бойовиків.

Із записів випливає, що Медведчук брав участь у переговорах про закупівлю газу, електроенергії та про обмін полоненими. Так, в одній з частин програми журналісти розповіли, як "труба Медведчука" стала його власністю.

Також стало відомо, що Медведчук восени 2014 року за погодженням з тодішнім президентом Петром Порошенком і під прикриттям СБУ вів переговори про закупівлю вугілля з ОРДЛО.

Крім того, Медведчук блокував звільнення "кіборга" Андрія Гречанова з полону бойовиків заради Порошенко.