На Разумкова поскаржились у Раді / фото УНІАН

Фракція "Європейська солідарність" вирішила звернутися до Регламентного комітету парламенту, оскільки голова Верховної Ради Дмитро Разумков "виховує" їх, як "маленьких дітей".

Як передає кореспондент УНІАН, під час сьогоднішнього позачергового засідання ВР Разумков зробив зауваження народному депутату від "ЄС" Олексію Гончаренку, що той звернувся до нього: "Ей!". Разумков закликав Гончаренка так не робити.

Пізніше обурені члени фракції "ЄС" зібралися біля трибуни парламенту.

Відео дня

Читайте також"Звичайний людський процес": Арахамія прокоментував можливість відставки Шмигаля

Після суперечок народний депутат від "Європейської солідарності" Іванна Климпуш-Цинцадзе взяла слово і заявила: "Ми наполягаємо на відміні подвійних стандартів у Верховній Раді цього скликання. Припиніть, будь ласка, коментувати кожен виступ або кожну репліку наших народних депутатів. Ми наполягаємо на тому, щоб ви припинили принижувати наших виборців, які голосували за нас, точно так само, як віддали свої голоси і за вас".

Вона наголосила, очікує, що Разумков як голова ВР з повагою продовжуватиме ставитися до кожного депутата.

"Також звертаємося до Регламентного комітету для того, щоб він розглянув нашу скаргу, що спікер парламенту вважає за необхідне ставати нашим батьком і виховувати нас, як маленьких дітей. У нас є батьки, у нас є свої діти. Нам є кого виховувати і нас є кому виховувати, а не вам це робити", - заявила Климпуш-Цинцадзе