'У нього ж нема мобілки': Зеленський іронічно пожартував над Путіним

Президент Володимир Зеленський розповів, чи підніме слухавку, якщо йому зателефонує лідер держави-агресора Володимир Путін. Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час прес-конференції.

Зокрема, відповідаючи на запитання, чи підніме він слухавку, якщо сьогодні вночі зателефонує Путін, Зеленський сказав: "У нього ж немає мобілки. Як він мені зателефонує? А я з телеграфом 1917 року вже не працюю".

Глава держави запевнив, що Путін йому не зателефонує, тому що "він не хоче закінчувати цю війну".

Відео дня

"На сьогодні це так. Послаблюючи їх армію на полі бою, послаблюючи їх політичною ізоляцією в світі, послаблюючи їх санкціями. А якщо чесно, це все знаєте про що? Про те, щоб зробити Путіна бідним. Для нього гроші - номер один. Якщо почуєте його меседжі, - все навколо грошей. І він забезпечує безпеку цих грошей, навіть заморожених активів за кордоном. Тому я вважаю, його слабке місце, - авжеж, суспільна думка, але серед бізнесу, який його підтримує або боїться, я вважаю, що це його слабке місце", - заявив Зеленський.

Зеленський про переговори з Путіним

Як повідомляв УНІАН, Зеленський заявив, що з наразі не бачить ймовірності переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним.

За його словами, з Путіним наразі неможливо сідати за стіл перемовин, адже він не бажає чути нікого і нічого.

"Хіба можливо говорити з глухою людиною? Чи можна говорити з людиною, яка вбиває своїх опонентів? Питання у юридичній та політичній площині. Ми запропонуємо майданчик, на якому він (Путін - УНІАН) зможе погодитися з тим, що він програв цю війну, і що це була велика помилка (вона для нього маленька, а для нас - трагедія). Тому, повинна бути справедливість у цьому питанні", - зазначив Зеленський.

Він також заявив, що Україна не програє у цій війні, адже найважче було два роки тому. Президент наголосив, що у нас "немає альтернативи не перемогти".

Вас також можуть зацікавити новини: