Росія через рішення Кучми покинути групу також захоче змінити склад своєї делегації, вважає представник Донецька у ТКГ / фото УНІАН

Представник Донецька у Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Сергій Гармаш вважає, що українську делегацію замість другого президента Леоніда Кучми може очолити віце-прем’єр з питань ТОТ Олексій Резніков.

Про це Гармаш повідомив в ефірі Україна 24.

Читайте такожСкандал із заявою Гризлова про "дві нові держави в Україні": подробиці

Відео дня

«За час моєї роботи в ТКГ я Кучму жодного разу не бачив, фактично керівництво здійснював Резніков. Цілком логічно, якщо він і очолить нашу делегацію на переговорах», – сказав він.

Гармаш також додав, що Росія через рішення Кучми покинути групу також захоче змінити склад своєї делегації.

«Щодо реакції Росії мені цікавий цей момент, тому що у Кучми і Гризлова, який був свого часу головою Держдуми Росії, приблизно однаковий статус, і вони дуже серйозно до нього ставляться. Тому я припускаю можливість того, що і Гризлов тепер захоче вийти, але не факт, що його відпустять», – пояснив він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 28 липня, Зеленський подякував Кучмі за його роботу на чолі української делегації в Тристоронній контактній групі. За словами глави держави, він з повагою ставиться до рішення Кучми припинити участь в діяльності ТКГ.