
Млинці з ікрою - це традиційний рецепт російської кухні і прекрасна святкова закуска до Масляної, що наближається. Червона ікра вважається делікатесом, що робить цей повсякденний рецепт млинців більш святковим. У таку начинку крім ікри можна за бажанням додати рибу, вершковий крем або м'який сир.
Млинці з червоною ікрою
- Ікра червона - 200 г.
- Пшеничне борошно - 200 г.
- Яйця - 2 шт.
- Молоко - 1 л.
- Цукор - 60 г.
- Соняшникова олія - 40 г.
- Сіль - 0.5 ч.л.
У мисці змішати сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль. Додати яйця і збити міксером до однорідності інгредієнтів. Влити молоко і збити суміш міксером. Поступово вливати молоко в тісто і перемішувати міксером. Додати в тісто соняшникову олію. Сковорідку розжарити на вогні, влити трохи олії та зменшити вогонь до середнього. Смажити млинці півхвилини з кожного боку.
У центр кожного млинця викласти чайну ложку ікри. Загорнути млинець навпіл двічі, щоб вийшов трикутник або згорнути рулетиком. За бажанням додати м'який сир, червону рибу або сметану.
Читайте також інші рецепти: