Фото: «Чорний список Салават» / «ВКонтакте»

Співробітникам єдиного пологового будинку в башкирському місті Салават видали 10 кілограмів рваних трусів для прибирання.

Про це у групі «Чорний список Салават» в соціальній мережі «ВКонтакте» розповіла колишня працівниця медзакладу Саліма Тулебергенова.

Читайте такожНавпроти православного храму в Москві відкрили бордель

Відео дня

10-кілограмовий мішок зі старими речами доставили з Казані з позначкою «дрантя для прибирання». В мішку виявилося рвана спідня білизна.

«Поки на телебаченні керівництво розхвалює новий операційний блок, подивіться, чим будуть обробляти поверхні, проводити генеральні прибирання, протирати столи в буфеті в пологовому будинку і відділеннях пологового будинку», - написала Тулебергенова.

Фото: «Чорний список Салават» / «ВКонтакте»

Одному з російських видань вона розповіла, що пост попросили опублікувати її колишні колегії з пологового будинку, оскільки у них був шок від побаченого.

Нагадаємо, місцева влада звернула увагу на проблеми працівників медустанови після того, як в мережі з'явилося відео, на якому медики сміються над доповіддю своєї начальниці про їх середні зарплати.

За словами керівника, лікарі в пологовому будинку отримують в середньому 60 тисяч рублів, акушерки - 35 тисяч, медсестри - 30 тисяч. Насправді виявилося, що операційна санітарка отримує до 11,9 тисячі рублів на місяць, лікар - 20 тисяч.