Літак Анапа-Уфа сів у Самарі / фото Вікіпедія

Літак авіакомпанії Utair, що летів з Анапи в Уфу, вимушено сів у Самарі через спрацювання сигналізації про розгерметизацію.

Про це повідомила в понеділок РИА Новости представник Куйбишевської транспортної прокуратури.

Читайте також"У збірну його": співробітник Шереметьєво зафутболив сигнальний конус на крило літака і пішов (відео)

Відео дня

Раніше прес-секретар уфімського аеропорту Тетяна Різван повідомила, що в понеділок в 02.19 за місцевим часом літак авіакомпанії Utair рейсу UT-391 Анапа - Уфа приземлився в Самарі у зв'язку з технічною несправністю.

Посадка була здійснена благополучно, на борту в цей момент знаходилися 99 пасажирів. За словами Різван, пасажири дісталися з Самари в Уфу резервним бортом.

"Причина вимушеної посадки: спрацьовування сигналізації про розгерметизацію салону повітряного судна", - сказала співрозмовниця.

За її словами, на борту перебували 98 пасажирів, з них 30 дітей, вони вилетіли в Уфу у 06.40 альтернативним рейсом, затримка склала 4 години 30 хвилин. За даним фактом прокуратура проводить перевірку.

Як повідомляв УНІАН, слідчий комітет РФ оприлюднив кадри наслідки жорсткої посадки пасажирського лайнера Боїнг 737-800 авіакомпанії S7, який летів в Краснодар з Москви і не зміг сісти з першого разу.