Інцидент стався ще у 2014 році, але поліцейського затримали лише через п'ять років / vm.ru

У Москві оперативник замовив викрадення начальника 4-ї Оперативно-розшукової частини відділу економічної безпеки і протидії корупції УВС по Північно-Східному округу столиці, щоб зняти постановочний порноролик (інсценували зґвалтування) з його участю і змусити звільнитися.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Читайте такожУ Росії копи штурмом взяли авто нетверезої жінки з дітьми в салоні (відео)

Відео дня

Інцидент стався ще у 2014 році. Поліцейського вивезли в Істрінський район Підмосков'я, де в околицях села Погоди витягли з машини і прямо на вулиці організували знімальний майданчик. Після цього його відпустили.

Злочинців затримали та засудили, однак флешку з відео порнографічного характеру у них так і не знайшли. Компромат злочинці нібито передали замовнику викрадення (ім'я вони відмовилися називати).

У лютому 2019-го року один з викрадачів, сидячи в колонії, раптом вирішив дати свідчення. Він розповів, що замовником викрадення був оперативний співробітник Олексій Соловйов, який претендував на місце начальника. Саме тому він організував викрадення, щоб за допомогою шантажу домогтися звільнення начальника і зайняти його посаду.

Соловйова завдяки цим показанням дуже швидко затримали.

Як повідомляв УНІАН, у Курську Російської Федерації поліцейський відкрив вогонь з пістолета, після того як діти потрапили м'ячем в його машину.