Дитина виснажена / oreltimes.ru

В Орловській області у багатодітної жінки, яка страждає від алкоголізму, вилучили 12-річну доньку Діану, яка пересувається рачки, не вміє користуватися столовими приладами й розмовляти.

Про це повідомляє місцеве видання «ОрелТаймс». За даними ЗМІ, мати продавала дівчинку педофілам.

Читайте такожРосіянин убивши матір та розчленував - голову поклав у холодильник (фото)

Відео дня

"Цю дитину мати всіляко ховала. Вдома - тримала у клітці, а якщо треба було кудись іти, переносила в авосьці на колесах. За пляшку горілки продавала дівчинку в сексуальне рабство", - йдеться у повідомленні.

У дитячій лікарні, куди доставили дівчинку у тяжкому стані, підтвердили, що у дитини затримка психічного психомоторного розвитку.

Замість того, щоб розмовляти, 12-річна дівчинка гавкає і виє, відмовляється спати на ліжку.

Пізніше дитячий омбудсмен Орловської області РФ Володимир Поляков спростував жорстоке поводження з дівчинкою-мауглі, передає "Говорит Москва".

За його словами, сім'я дівчинки була благополучною, а стан 12-річної дитини, яка не розмовляє і майже не ходить, викликаний генетичним захворюванням. Також він розповів, що після появи в ЗМІ інформації в будинок сім'ї дівчинки виїхали представники прокуратури та органів опіки. Вони не виявили в будинку клітку, в якій нібито тримали дитину.

Поляков зазначив, що лікарі ще чекають на результати експертизи про сексуальне насильство. «Поки ніхто не підтверджує. Всі схиляються до того, що хтось трохи прибрехав», - резюмував він.

Раніше в російському Сєвєродвінську невідома жінка побила дитину в колясці, поліція почала перевірку за цим фактом.