Головною подією церемонії відкриття Зимових Олімпійських ігор у Пекіні заслужено став президент Росії Володимир Володимирович Путін. Тіло вялікого вождя, котре самотньо валялося на трибуні, закутане з голови до п'ят у чорний саван, з-під якого виглядала лише головешка з закритими очима, що безвольно бовталася, з повагою показали всі камери світу. Раптово очі Путіна різко відкрилися - і світ затремтів!

Побачивши зигуючий натовп українських спортивних карателів Путін про всяк випадок прикинувся мертвим

Говорили, що під час проходження збірної України Володимир Володимирович не помітив спрямовану на нього камеру світової закуліси і бадьоро по-молодецьки прикорнув, прокинувшись із криком "Де я?!" лише після того, як коментатор згадала його прізвище всує; обговорювалася також версія, що побачивши зигуючий натовп українських спортивних карателів Путін про всяк випадок прикинувся мертвим (як відомо, Володимир Володимирович в 1945 році звільняв Європу від коричневої чуми, а біндерівці таких не люблять, - цілком могли раптово кинути в голову сани або перерізати ковзанами горло), а то й зовсім помер. Проте не може цього бути. Ну як це, Путін - і раптом помер? І що він, старий Трухлявий злісний пень, чи що, щоб ось так взяти і заснути посеред стадіону? Та Путін ще огого, і ось чому.

Відео дня

На трибуні був не він.

Про це стривоженим журналістам повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Дмитро Пєсков заявив, що насправді під час відкриття Олімпіади Володимир Володимирович з міркувань ковіда був ізольований в спеціальній санітарній ложі, до якої камери дістати взагалі не могли, - очевидно, це був особливий підземний бункер під стадіоном, де Володимир Володимирович ревно жеврів гнилушки за перемогу російської збірної, - і не тільки! Зрештою, справ у Путіна, як мінімум, невпроворот. Відомо, зокрема, що в цей день в Амстердамі проходив матч України і Росії з футзалу, під час якого нацисти, що прийшли на гру, кричали "Путін - х**ло!" і скоювали інші тяжкі злочини, - так от, не солоно вони сьорбали: на російських телеканалах було чути тільки інтершум. Цей інтершум видавав Володимир Володимирович Путін.

Нічого йому не заважає, тому що танцюрист він дуже хороший

Напередодні відкриття Олімпіади Путін зробив важливе визнання, на яке багато хто не звернув уваги, а даремно: він сказав, що, окрім дзюдо і хокею, любить також фігурне катання. Бувало, коли ніхто не бачить, переодягнеться молодою фігуристкою, і давай виробляти на льоду різні фігури, і нічого йому не заважає, тому що танцюрист він дуже хороший. Коли Путін заходив на посадку в Пекіні, багато хто звернув увагу, що вялікій російський літак сильно качає, - це Володимир Володимирович носився по ньому на ковзанах, задерши ногу у фігурі вищого пілотажу, та так швидко, що в ілюмінаторах лише миготіла волохата кобура. Останнє тренування вдалося на славу: уже за кілька днів російські ЗМІ вийшли з красномовними заголовками: "Навіть американці аплодували стоячи: російська фігуристка підкорила Олімпійський Пекін". Неважко здогадатися, що це була за фігуристка.

Путін мирними ініціативами по знищенню України оберігає Землю від вторгнення інопланетян

Сліди енергійної діяльності Володимира Путіна на Олімпіаді спливають всюди. "Фініш змішаної естафети з біатлону Олімпіади пройшов під жіночий вереск: Росія в трійці", - повідомляють російські медіа. Хто хапав за дупи російських біатлоністок, щоб вони з вереском бігли швидше й потрапили в трійку? Відомо хто. Хто одним своїм виглядом настільки вразив голову Сі Цзіньпіна, що той заговорив російською мовою і продовжує говорити нею досі, не маючи сили зупинитися? Звичайно, Путін, ну хто його не знає. Ну і, звичайно, мало кому, крім російської преси, відомо, що саме Путін своїми мирними ініціативами по знищенню України оберігає Землю від вторгнення інопланетян.

Таким чином, спати на трибунах Путіну, прямо скажемо, ніколи. Таке навіть припускати смішно.

Але хто ж той старенький доходяга, що валявся на Пекінському стадіоні під час відкриття Олімпіади, прикидаючись мертвим? Очевидно, це був Байден. Забоїшся Путіна - ще не так розкорячишся...

Василь Рибніков