Віроломний напад України на Росію під загрозою. Цього тижня рептилоїди насували в передній прохід президента Росії Володимира Володимировича Путіна два шприци дрібнодисперсних чіпів із простатитом скрєпія, і тепер абсолютно не зрозуміло, який вони матимуть ефект на долі світу, і взагалі, чи довго протягне на цьому світі новоспечений зомбар Бігфарми.

Не секрет, що нелюдські експерименти з прекрасним тілом лисого лідера вільного світу проводилися вже досить давно. Путіна запихали в батискаф, опускали на дно і стукали йому знизу, поки він не сходив з розуму і не починав бачити навколо себе амфори і Медведєва, саджали голим на кусючого коня, піддавали суворим чоловічим контактам із товстим неприємним Шойгу в умовах тайгової антисанітарії, зіштовхували з гумовою рушницею у воду, що кишить слизькими щуками, загалом, чого тільки не було, - але всякий раз Путін повертався до життя сильнішим ніж колись! Втомившись від безнадійних спроб перетворити в'ялого вождя світового православ'я в старого, хворого, божевільного параноїка, від якого шарахаються всі цивілізовані країни, світова закуліса увімкнула своє п'ятьджи...

Так в ході складної багатоходової комбінації з величезною кількістю жертв по всьому світу (іншим комбінаціям Володимир Володимирович просто не вірить) рептилоїди як би ненароком підвели Путіна до сумнівної ідеї випробувати на собі експериментальну вакцину стрьомного походження, яку колють у ніс. "Цей порошок назальної форми. Це той же шприц, тільки замість рідини він набрав порошок! - радісно розповідав потім Путін. - Попросив мене вдихнути глибоко - з одного боку, з іншого, 15 хвилин я посидів - і все на цьому закінчилося".

Відео дня

Російська преса похапцем звинуватила в злодіянні довгу руку київської хунти

На жаль, на цьому все тільки почалося. По всій Росії прокотилася паніка: у народі давно підозрювали, що вже винайдені такі шприци, через які можна набирати і впорскувати в людське тіло тверді частинки мікросхем, і ось тепер сам Путін це підтвердив! Намагаючись впоратися з народними заворушеннями, російська преса похапцем звинуватила в злодіянні довгу руку київської хунти, але від цього православним людям стало тільки страшніше. Адже якщо Путіна чипувала й таким чином підпорядкувала собі СБУ, то хто ж тепер стане звільняти Україну від фашистських тубільців і заселяти території, що звільнилися, сибірською алкашнею, своєю чергою, звільняючи таким чином місце для китайців?!

Довелося втрутитися прес-секретареві Дмитру Пєскову. Дмитро був злий і розгублений. "Оскільки це був шприц, звичайно, це була рідина, яка впорскується в носоглотку і таким чином відбувається вакцинація! - гарячкував Пєсков. - Ще раз повторюю: вона в стані рідини, яка розпорошується і вдихається людиною. Однозначно малася на увазі рідина. Він же сказав, що впорснули шприцом, порошок же ви не можете шприцом впорснути!".

Це ж вам не "в дупу масла на двісті рубльов", тут серйозні речі

Стоп, сказали розумні російські люди. Це ж вам не "в дупу масла на двісті рубльов", тут серйозні речі обговорюються. Хіба можна шприцом, як стверджує Пєсков, розпорошити рідину, щоб хтось лисий і наївний її вдихнув? Адже якщо натиснути на поршень, рідина не розпорошиться, а вилетить з голки стрімким струменем, і якщо лисий її ще при цьому і вдихне, то так і захлинутися можна, особливо якщо використовувати шприц, яким миють вуха (адже прищеплювати маленьким шприцом таку геополітичну брилу, як Путін, - значить ображати пам'ять дідів, які звільнили світ від коричневої чуми).

Припустимо, Путін недогледів і сплутав рідину з порошком, з ким у його віці не буває. Це, звичайно, страшно, але не смертельно: сім няньок завжди можуть простежити, щоб підсліпуватий дідусь не виколов собі око щукою або не випив замість свого знаменитого сибірського чаю пачку порошку для прочищення труб. Але Путін ще й сказав, що його особливо попросили саме глибоко вдихнути струмінь зі шприца, причому, два рази поспіль, "спочатку з одного боку, а потім з іншого". Навіщо? Щоб рідина потрапила в легені і великий збирач російських земель, нарешті, вдавився?

Щось тут явно не сходиться. Звичайно, злі язики націонал-зрадників завжди можуть сказати, що Путіну взагалі нічого, крім доставленого нелегалами в диппошті "файзера", не вводили, і він все це придумав, щоб показати російським людям, який він зухвалий. Але тоді виходить, що Путін настільки звик, що всі навколо йому вірять, що б він при цьому не говорив, що навіть правдоподібно збрехати про шприц-чіпосос не в змозі. Може, він і про Україну того?..

Про Україну Путін, звичайно ж, не бреше

Ну ні, вже про Україну Путін, звичайно ж, не бреше. Український фашизм, який намагається завоювати Росію за допомогою таємної зброї НАТО - це дійсно правдоподібно. Але тоді про рептилоїдів тим більше правдоподібно. Швидше за все, у майбутньому, коли прийде час розплачуватися, на них Путін все і звалить. Якщо, звичайно, доживе. Життя з чіпом в голові по-всякому повернутися може.

Василь Рибніков