Феноменальна фізкультурна форма президента Російської Федерації давно є предметом доброї заздрості всього прогресивного людства, проте коли товсте Шойгу потягло Путіна в тайгу останній раз, сувора чоловіча розпуста несподівано дійшла до тієї стадії, що лісовим партнерам довелося терміново відкопувати стюардесу, точніше, красиву перекладачку.

"Путін влаштував справжній хардкор!" - із жахом написав у соціальній мережі Sina Weibo нібито китаєць на ім'я нібито Яоян, поспостерігавши за звичками російського президента і його товстого Шойгу на дикій природі. Віртуальний Яоян, поза всяким сумнівом, хотів зробити Володимиру Володимировичу великий комплімент, і російські журналісти, що збирають по всьому Ольгино добірки захоплених реплік на тему "А ось Байден би в тайзі відразу ліг і здох" кожен раз після виїзду Путіна на природу, зрозуміли його правильно. Однак з огляду на той факт, що слово "хардкор", яке настільки полюбилося російським людям і було дружно розтиражоване після путінського пікніка практично всіма росЗМІ, сягає своїм корінням в індустрію богопротивних буржуазних утіх і позначає не що інше, як "жорстке порно", багато хто мимоволі поглянув на ситуацію під іншим кутом.

Вночі в намет до Путіна, приваблені стогонами, приходили блакитні ведмеді

Дивні скрутки Путіна і Шойгу в тайгових кущах давно викликають розуміючі переглядання ортодоксально налаштованих патріотів російського світу, серед яких, як відомо, неодноразове володіння один одним вважається вищою формою товариства, - проте не з тваринами ж, врешті-решт. "Величезні марали! - радісно кричав Путін, показуючи руками десь сантиметрів 60. - Ось такі! Мало нас не..." "О, так, марааали", - примовляв Шойгу, брудно посміюючись. У світлі сказаного китайцем Яояном все це виглядало якось нездорово, а тут ще Пєсков підлив вазеліну у вогонь: виявляється, вночі в намет до Путіна, приваблені стогонами, приходили блакитні ведмеді, а потім один із них побачив, що це Путін, і кинувся навтьоки з криком: "Мужики, це Путін, Ви знаєте, які в нього холодні губи?!".

Даремно російські ЗМІ намагалися згладити хардкорні враження про тайгові забави Путіна і Шойгу, захлинаючись у розповідях про стару добру щуку, виловлену Путіним прямо з води (вони навіщось називали це "багатий улов"): про те, як Путін вміло цілує риб, не пліткував хіба ледачий, та й розмір у тієї щуки був прямо скажемо, зовсім не путінський, гівнощука якась; натяки на те, що Путін в тайзі полював на людей з луком і стрілами, теж не знайшли відгуку в серцях захисників прав тварин... Довелося звертатися до старого перевіреного способу - відкопувати стюардесу. У ролі стюардеси виступила красива перекладачка Даша.

Старий Трамп просто заздрив сексуальним успіхам Путіна

Перекладачка Даша дуже доречно спливла з мемуарів екс-радниці Трампа Стефані Грішем, яка стверджувала, що Путін тягав Дашу на переговори з американцями для того, щоб та показувала Трампу і відволікала його від теми бесіди. Російську сторону така інтерпретація не влаштувала, адже куди приємніше було вважати, що Дашею (а зовсім ніяким не Шойгу, не кажучи вже про тварин, хлопчиків і привабливих риб) цікавиться сам Путін. Тому з грайливими спростуваннями з приводу Даші рішуче виступив спочатку Пєсков, потім МЗС РФ, потім приплели Трампа, який традиційно матюкав "ліворадикальні видавництва", але ми ж розуміємо, що старий просто заздрив сексуальним успіхам Путіна, ха, ще б пак, звичайно, розуміємо, потім знайшли вчительку Даші, і вчителька Даші сказала, що Даша - сама скромність і старанність, і щоб ніхто навіть не сумнівався, повісили фото Даші з розпущеним волоссям, цицьками й стегнами. Потім опублікували статтю "найнебезпечніша зброя Путіна" і знову повісили фото Даші з цицьками й стегнами, раптом перший раз хтось не побачив...

Однак, враховуючи вік російського президента, важко повірити, що його "найнебезпечніша зброя" зараз така вже небезпечна (якщо він, звичайно, не прив'язує до неї гілочку ягелю, за якою, очевидно, і тягається регулярно до лісу зі своїм товстим партнером). А ось холодні губи Путіна і справді нікому ще не принесли добра. Це навіть ведмеді в тайзі знають.

Василь Рибніков