Пропагандисти знову осоромилися в прямому ефірі / скріншот із відео

Російська пропаганда знову облажалася, включивши в прямий ефір неназваного чоловіка нібито з Миколаєва, який сказав, що на "русскій мір" у цьому місті ніхто не чекає.

На конфуз звернув увагу журналіст Денис Казанський. "Епічний ефір на російському ТБ. Пропагандисти включили в студію якогось мужика нібито з Миколаєва. І цей мужик розповів їм, що в Миколаєві Росію ніхто особливо не чекає і в Росію не хоче", - написав журналіст.

Після слів українця ведучі-пропагандисти поспішили заявити, що їм взагалі не важливо, чекають їх чи ні. Вони навіть додали, що українці повинні змиритися і підлаштуватися, тому що нікуди не подінуться.

"Ніхто вже не говорить ні про яке "звільнення". Прямо визнають, що є окупантами, мета яких просто підпорядкувати і поневолити сусідню країну", - поділився думкою Казанський.

Російська пропаганда

Наприкінці квітня на російському телебаченні видали нову дичину про 10-річних дітей у Маріуполі. Роспропаганда заявила, що українські діти начебто ходили окупованим містом і вбивали ножами російських окупантів. Пропагандистка на відео переконує, що 10-річна українська малеча начебто встромляла ножі "прямо в печінку під бронежилети".

Вас також можуть зацікавити новини: