Жінка подарувала Кіркорову торт / фото "Комсомольская правда"

У російському Новосибірську мати десяти дітей довела родину до зубожіння, взявши кредит, щоб потрапити на омріяний концерт естрадного співака Філіпа Кіркорова.

Про це повідомляє «Комсомольская правда».

Читайте такожПодавився піском і задихнувся: у Росії діти жартома закопали брата на пляжі, хлопчик помер

Відео дня

За даними видання, жінка проживає з вісьмома зі своїх дітей у двокімнатній квартирі, в той час як двоє старших дочок хочуть позбавити її батьківських прав. Вони стверджують, що жінка погано дивиться за своїми від дітьми.

За словами однієї з дочок, чотири роки тому в Новосибірську був концерт Філіпа Кіркорова, і жінка взяла кредит, щоб потрапити на виступ і подарувати артистові торт.

«Він її кумир. У неї голодні малюки, а вона на концерти ходить, Філіпа годує! Це взагалі нормально?» - обурилася дочка.

фото "Комсомольская правда"
фото "Комсомольская правда"

В управлінні МВС по Новосибірській області розповіли, що родина вже чотири роки перебуває на обліку. Діти часто потрапляли в лікарню, а лікарі звернулися в поліцію, тому що мати нібито погано лікувала їх. У МВС уточнили, що жінку притягували до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків по утриманню та вихованню неповнолітніх. При цьому вона не має пристрасті до алкоголю або наркотиків.

Як повідомляв УНІАН, в одному з будинків Елісти в російській Калмикії знайшли трьох дітей з множинними ножовими пораненнями і тіло їх 35-річної матері.