Пригожин бореться з новоствореними ПВК / фото ua.depositphotos.com

Власник приватної терористичної армії "Вагнер" Євген Пригожин продовжує кампанію з дискредитації інших новостворених ПВК в очах російських "ура-патріотів". Цього разу в мережу "випадково злили" відео, на якому один з пригожинських бойовиків скаржиться на ПВК "Потік", що була створена "Газпромом".

"Вагнерівець" на тлі якоїсь лісопосадки звернувся по відео до командування з приводу нібито дезертирства їхніх колег.

"Наші сусіди, які стояли у нас на флангах, так зване ДРО "Потік", газпромівська ПВК, про яку наш директор (Пригожин) говорив, в повному складі вночі покинули позиції, кинули зброю і з*балися звідти, просто як сц*ні тв*рюки доводиться закривати "дірки" своїми силами", - занив терорист.

Ця історія відразу ж облетіла кремлівські "помийки". Повідомляється, що бійці "Потоку" оголили фланги рашистів під Бахмутом. Росіяни втратили дві позиції після того, як їх нібито захопили у ЗСУ.

Напередодні Пригожин розкритикував дії "Газпрому", який створив ПВК, словами "кожній тварині - по парі". Також наближені до Пригожина Telegram-канали почали поширювати відео нібито бійців цієї ПВК, на якому ті скаржаться на проблеми зі зв'язком, зброєю та обмундируванням. Найманці стверджували, що, підписуючи контракт, розраховували на роботу охоронцями в окупованому Луганську, а опинилися на фронті.

У тому ж інтерв'ю Пригожин стверджує, що свою приватну армію створив і російський мільярдер Андрій Бокарьов. 

"Вагнерівці" в Україні - головне

З близько 40 тисяч "вагнерівців", перекинутих на війну в Україну за весь час повномасштабного вторгнення, вже понад 35 тисяч осіб ліквідовано

Вже на листопад значну частину в лавах "вагнерівців" становили не найманці з бойовим досвідом, а саме зеки.

Пригожин відправив всю ПВК на Донбас у "м'ясні штурми". Такі дії "кухаря Путіна" вилилися в жахливі кадри засіяного трупами росіян поля десь на Бахмутському напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: