REUTERS

iPhone 7 отримає дисплей більший, ніж у iPhone 6. Про це повідомляється на ресурсі The International Business Times, який узагальнив наявну на даний момент неофіційну інформацію про наступне покоління смартфонів Apple, передає Lenta.ru.

Згідно з даними ресурсу, iPhone 7 отримає дисплей, який за розмірами буде більшим, ніж у iPhone 6 Plus (5,5 дюймів по діагоналі). Крім того він матиме високу чіткість зображення, щоб уникнути помилки iPhone 5, який програв по деталізації конкурентам. З фронтальної панелі зникне апаратна кнопка з датчиком відбитків пальців, однак удосконалюються можливості навігації за інтерфейсом за допомогою сенсорного екрану. Крім того, очікується поява технології розпізнавання обличчя для розблокування апарату.

Відео дня

Читайте такожApple випустить близько 50 мільйонів iPhone 6 - ЗМІ

Зазначимо, що перед виходом iPhone 5S деякі ЗМІ припускали, що сканер відбитків пальців буде інтегровано в екран. Чутки не підтвердилися, але буде дивно, якщо Apple вирішить прибрати сканер зовсім.

Ресурс iphone 7 update вважає, що екран смартфона Apple наступного покоління отримає сапфірове скло, яке міцніше, ніж покриття Gorilla glass. Корпус апарату може бути цілком виконаний з «рідкого металу», що дозволить зробити його міцнішим. Деякі користувачі поточних моделей iPhone 6 скаржилися, що вони гнуться, міцніші сплави допоможуть уникнути цього недоліку.

Читайте такожКористувачів iPhone, iPad і Mac атакує новий вірус

Досить довгий час iPhone зберігають роздільну здатність камери в 8 мегапікселів. У наступному поколінні вона буде збільшена до 14. Також пристрій може отримати вбудований проектор, що приверне бізнес-користувачів. Раніше таке рішення використовувалося в смартфоні Samsung Beam і планшеті Lenovo, проте Apple напевно придумає хід, додаткове ПЗ або приклад використання, які затьмарять першість корейської компанії в цьому питанні.

ЗМІ пророкують iPhone 7 чотириядерний процесор, який в черговий раз значно обжене за продуктивністю попередників. Максимальний об'єм пам'яті подвоїться - до 256 гігабайт. Серед інших функцій очікується поліпшення якості зв'язку через мережі четвертого покоління, а також збільшення терміну роботи від батарей завдяки технологіям енергозбереження.