Ілюстрація REUTERS

В наступному році Apple випустить три смартфони, у двох з яких будуть встановлені чіпи 5G від компанії Qualcomm. Отже, телефони Apple, вихід яких очікується у вересні, будуть сумісні лише з LTE.

Про це у своєму звіті повідомив китайський аналітик компанії TF International Securities Мін-Чі Куо, якого називають «найкращим експертом по продукції Apple», передає Naked Science.

Читайте такожApple отримала патент на гнучкий дисплей

Відео дня

За його словами, виробництво власних модемів 5G Apple налагодить вже до 2022-2023 років. Також «старші» моделі нових iPhone будуть мати OLED-дисплеї діагоналлю 5,4 дюйма і 6,7 дюйма відповідно, в той час як OLED-екран гаджета «молодшого», бюджетного покоління, буде розміром 6,1 дюйма.

Аналітик також відзначає, що частка нових iPhone 2020 року займе близько 60 відсотків від загального ринку iPhone, хоча представники Apple раніше заявляли про 20 відсотків.

Як повідомляв УНІАН, Apple на конференції для розробників WWDC 2019 представила нову операційну систему – macOS Catalina. У ній компанія відмовилася від програми iTunes.