ЗМІ сепаратистів

В окупованому Донецьку місцеві жителі приносять квіти до пам'ятника Йосипу Кобзону.

Відповідні фото публікують ЗМІ сепаратистів.

У групах в соцмережах, де спілкуються жителі окупованого Донецька, також з'являються повідомлення із закликами приходити до пам'ятника, щоб вшанувати пам'ять співака.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні на 81 році життя помер Йосип Кобзон.

Читайте такожОпубліковані фото Кобзона, зроблені незадовго до його смерті (фото)

27 липня повідомлялося, що співака підключили до апарату допоміжної вентиляції легень. Перед цим артиста перевели в реанімацію у відділенні нейрохірургії в одній з московських лікарень. Його стан оцінювався як стабільно важкий. Останній місяць російський і радянський артист Йосип Кобзон провів у лікарні.

Як повідомляв УНІАН, Україна позбавила народного артиста Росії Йосипа Кобзона державних нагород, і заблокувала його активи. Про це йдеться в указі президента України №126/2018.

Раніше російського артиста і депутата Державної думи від "Єдиної Росії" Йосипа Кобзона позбавили звання почесного громадянина міста Слов'янськ Донецької області. Кобзон неодноразово відвідував підконтрольні бойовикам міста Донецьк і Луганськ з концертами, також заявляючи про підтримку членів незаконних збройних формувань на Донбасі.

Ватажків бойовиків нагородили Кобзона знаками "За заслуги перед "ДНР/ЛНР". Міністерство культури України внесло артиста в список осіб, що загрожують національній безпеці країни. Кобзону було заборонено в'їзд на територію України, країн ЄС та США.