біля ліфту впав, посинів/ фото УНІАН   Біля ліфта чоловік впав, посинів та помер / фото УНІАН

Сьогодні вдень у будівлі Генеральної прокуратури України на вулиці Борисоглібській помер Андрій Сайчук - колишній прокурор, підозрюваний у вчиненні злочинів проти «майданівців».

Про це у коментарі УНІАН повідомив прокурор Департаменту спецрозслідувань ГПУ Олексій Донський.

Читайте такожУ ГПУ заперечили слова Луценка про завершення слідства щодо розстрілів на Майдані

Відео дня

"Це відповідає дійсності. Мені від слідчих стало відомо. Це Андрій Сайчук. Він приходив сьогодні знайомитися з матеріалами кримінального провадження. Він ознайомився, не скаржився ні на стан здоров'я, ні на що. Після того, як він ознайомився, він пішов і вже біля ліфта (там очевидиця була – прибиральниця) різко впав, посинів, йому стало погано, і там біля ліфта до приїзду "швидкої" ще помер", - повідомив Донський.

Він додав, що причини смерті має встановити судово-медична експертиза.

"Він (Сайчук - УНІАН) зранку був в суді сьогодні. Там зараз слідство вже давно завершено, і мало відбутися засідання щодо обмеження строків ознайомлення з матеріалами провадження, але його перенесли з якихось причин. То в суді його ще бачили: жодних ознак того, що якісь проблеми у нього зі здоров'ям, - не вбачалося", - сказав Донський.

Прокурор нагадав, що Сайчук підозрювався за епізодом, який стосується побиття «майданівця» Миколи Пасічника, якого надалі обвинуватили в організації масових заворушень.