Заступника прокурора Енергодара звільнили за п'яне водіння / фото УНІАН

Прокурор Запорізької області Валерій Романов звільнив Євгена Вангелієва з посади заступника прокурора Енергодара за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Читайте такожП'яний таксист, якого тричі за вечір зупиняли патрульні в Рівному й відпускали, зрештою потрапив у ДТП (відео)

Відео дня

«Днями у ряді ЗМІ з'явилася інформація про правопорушення, скоєне заступником керівника Енергодарської місцевої прокуратури, а саме - управління цією особою автомобільним засобом в стані алкогольного сп'яніння. Моя позиція однозначна - подібний ганебний факт не має залишатися без відповідної реакції. Тому 18 березня заступника керівника Енергодарської місцевої прокуратури Євгена Вангелієва звільнено з органів прокуратури», - цитує слова Романова прес-служба відомства.

Згідно з інформацією прокуратури, у неділю, 17 березня, патрульні поліцейські в місті Василівка зупинили автомобіль Mitsubishi Pajerо, за кермом якого перебував водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Як з'ясувалося, керував машиною заступник прокурора Енергодара Вангелієв. За даними експертизи, концентрація алкоголю в крові прокурора становила 1,19 проміле.

Читайте такожНа одеському вокзалі п'яний високопоставлений поліцейський з Сум влаштував стрілянину – джерело

За інформацією місцевих ЗМІ, Вангелієв неодноразово опинявся в центрі скандалів. Так, восени 2018 року заступник прокурора влаштував бійку в одному з місцевих ресторанів. Спочатку він плюнув в обличчя слідчому поліції, а потім відкрив стрілянину в приміщенні закладу.

За словами очевидців, Вангелієв перебував у стані алкогольного сп'яніння. Після цього він сів у автомобіль Mitsubishi Pajerо, на якому потрапив у ДТП - врізався в огорожу. Прокурор не поніс відповідальності за скоєні правопорушення.

Як повідомляв УНІАН, 16 березня у центрі Львова п'яний візник карети з кіньми влаштував ДТП та втік.