false

Колектив «Директор Азовського моря» утворився в 1993 році. Група являє собою пекучу суміш талановитих хлопців. В їхній музиці поєдналися звуки гітари, контрабаса, барабанів, труби і саксофона. За 26 років своєї історії група кілька разів розпадалася та знову оживала. Музиканти постійно експериментувати з різними стилями, граючи музику від блюз-року до інді-року.

false

З 2011 року група виконує чесну та щиру авторську музику в стилі 50-х років минулого століття: рок-н-рол, рокабілі, джамп-блюз, джайв, свінг, серф російською та українською мовами. Вони слідують традиціям рок-н-ролу середини минулого століття і продовжують справу незабутніх Літла Річарда, Білла Хейлі, Джеррі Лі Льюїса, Джима Вінсента, Карла Перкінса й інших легендарних музикантів.

false

«Назва колективу - просто жарт, бо ніхто не думав 26 років тому, що все зайде так далеко й стане частиною і метою життя, заради якої ми йшли на чималі жертви, залишаючи сім'ї та роботу, але не поступаючись своїми принципами.», - коментують музиканти.

Відео дня

Група ділила сцену з такими відомими виконавцями рок-н-рола як «Мистер Твистер», Betty Boop Lovers, The Wise Guyz, «Руки'в Брюки» та іншими.

Ці хлопці не тільки стильно виглядають, але й вміють запалити зал. Так що 21 квітня всім гарантований заряд гарного настрою і позитиву!

Квитки шукайте тут: http://clc.to/DvRu_w

Відео:

https://www.youtube.com/watch?v=fRRbG2v9XEg

https://www.youtube.com/watch?v=00Yv5lUDr14

https://www.youtube.com/watch?v=tezW60KRzR8