Андрій Коболєв разом зі своєю супутницею відвідали ресторан "Прага" в районі ВДНГ / "Страна"

40-річний Андрій Коболєв, голова правління "Нафтогаз" абсолютно не герой світської хроніки. Його рідко можна побачити на фото з заходів, а тим більше зустріти в приватному житті. У тусовці подейкують, що він любитель хороших місць з недешевим чеком.

На цих вихідних фотографи "Страни" помітили чиновника на літній терасі ще одного із закладів Києва.

"Страна"

Андрій Коболєв разом зі своєю супутницею відвідали ресторан "Прага" в районі ВДНГ, який люблять наші спортсмени і знаменитості. Тут дуже велика веранда на воді, де можна поїсти і провести час.

Відео дня

Коболєв і його подруга замовили по салату, а з напоїв вибрали рожеве шампанське. Зазначимо, що в "Празі", найдешевша пляшка такого коштує 3 800 гривень. А от салати стартують від 182 гривень за страву з овочів з сиром фета, а за салат з вугром і авокадо доведеться заплатити 397 гривень.

"Страна"

Читайте також"Ти що, ох**ла?": Лазарєв поскандаливши з Лободою на музичній премії в Москві - ЗМІПара провела на терасі біля двох годин, вони трапезували і вели бесіду.

Як розповів нам персонал одного з ресторанів, де часто з'являється чиновник - він хороший клієнт і залишає щедрі чайові.

Нагадаємо, що Андрій Коболєв неодружений. У 2017 році він розлучився зі своєю дружиною Зоряною, від шлюбу з якою у нього є троє дітей. Разом Андрій і Зоряна прожили близько 14 років.

Зазначимо, що ресторан "Прага" відноситься до одних з найдорожчих ресторанів Києва. Меню ресторану складається з італійської, української, російської та японської кухонь. Наприклад, запеченого омара у вершковому соусі можна спробувати за 4300 грн, а насолодитися філе міньйон за 720 грн за 100 гр.