Схрон був облаштований у лісосмузі / фото: прес-служба СБУ

У Бердичеві на Житомирщині у середу, 14 серпня, правоохоронці знайшли два «прикопані» ящики із двадцятьма гранатами Ф-1 та сімнадцятьма - РГД-5 із запалами.

Як повідомили УНІАН у прес-центрі Головного управління СБУ у Житомирській області, 14 серпня  на Житомирщині СБУ виявила схрон із військовими засобами ураження.

Читайте такожУ саду селянина відкопали найбільший в Україні схрон боєприпасів (фото)

Відео дня

"У межах здійснення заходів із протидії незаконному обігу зброї співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією виявили на Житомирщині схованку із військовими засобами ураження",- сказано у повідомленні.

Схрон був облаштований у лісосмузі у декількох десятках метрів від паркану військової частини у Бердичеві. Зі схованки правоохоронці вилучили два «прикопані» ящики із двадцятьма гранатами Ф-1 та сімнадцятьма - РГД-5 із запалами до них".

За інформацією спецслужби, боєприпаси вивезли військовослужбовці частини під час перебування у районі проведення операції Об’єднаних сил.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушення та осіб, причетних до облаштування схованки.

Фото: прес-служба СБУ

Як повідомляв УНІАН, на Луганщині оперативники Служби безпеки України виявили схрон з військовими засобами ураження, які могли використовуватися для вчинення терористичних актів.