На форумі у Запоріжжі візьмуть участь понад 3 тисячі компаній / Фото: REUTERS

Команда президента Володимира Зеленського 27 вересня у Запоріжжі представить бренд цифрової держави.

Про це інформує прес-служба ОП.

Презентація проекту відбудеться у рамках International IT Forum.

Відео дня

На форумі, зокрема, працюватиме панельна дискусія з експертами про державно-приватні партнерства у межах діджиталізації країни.

Читайте такожРадник Зеленського виступив проти зняття заборони на «Однокласники» і «Вконтакте»

Крім того, заплановані виступи власників і керівників світового рівня щодо інновацій у бізнесі та в муніципальному управлінні, а також виставкова зона з експонатами від компаній (розробки у сфері робототехніки, віртуальної та доповненої реальності, автоматизації, smart-технологій тощо).

International IT Forum – це міжнародний захід, який цього року об’єднає понад 3 тисячі національних і міжнародних компаній зі сфери інновацій та IT. Головна мета заходу – популяризація цінності якісного життя із впровадженими інноваціями, демонстрація комфорту, зручності та доступності цифрових змін, які відбуваються у державі.

Як повідомляв УНІАН, у вересні команда президента презентує у рамках ініціативи "Держава в смартфоні" онлайн-кабінет для забудовників, за допомогою якого всі дозволи на будівництво можна буде отримати без необхідності носити їх у Державну архітектурно-будівельну комісію.