Бренд припинив співпрацю із Пліхіною / jetsetter.ua

Cosmopolitan Україна на своїй сторінці у Facebook опублікував лист, яким висловив офіційну позицію бренду щодо посту Євгенії Пліхіної про похорон загиблого Героя України Дениса Волочаєва.

Читайте такожУкраїнська журналістка потрапила у скандал, написавши пост про похорон загиблого Героя України (фото)

"Увесь колектив українського видання журналу Cosmopolitan висловлює глибоке співчуття родині та всім близьким трагічно загиблого героя і щиро перепрошує за текст, опублікований Євгенією Пліхіною на її особистій сторінці. Цей текст не стосується позиції бренду, ми дуже шкодуємо, що наша колега так вчинила. Ми категорично не поділяємо її думки", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

"З огляду на ситуацію, що склалася, з 5 грудня 2019 року наше видання припиняє співпрацю з Євгенією Пліхіною – вона залишає посаду заступника головного редактора журналу Cosmopolitan", - пише видання.

Зазначається, що бренд Cosmopolitan на боці свого народу в боротьбі за збереження незалежності й суверенітету, висловлює підтримку героям, які захищають Україну, і шанує світлу пам’ять загиблих, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє.

Раніше у Cosmopolitan Ukraine відреагували на скандал із заступницею головного редактора видання Євгенією Пліхіною, яка висміяла похорон загиблого бійця "Альфи" СБУ, Героя України Дениса Волочаєва. Журналістку внесли до бази сайту "Миротворець".