Наразі викрадача оштрафували за дрібне хуліганство / facebook.com/dnipropolice

Патрульні та небайдужа пасажирка рейсового автобуса врятували 5-річного хлопчика, якого п’яний «друг» матері після сварки вивіз до Дніпра.

Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.

Читайте такожУ Києві дві жінки винесли з ТЦ бокс з пожертвами для хворої дитини (відео)«Про те, що у салоні рейсового автобуса перебуває чоловік з ознаками сильного алкогольного сп'яніння з маленькою дитиною, яка його боїться, повідомила спецлінії 102 пасажирка. Жінка посадила дитину поруч із собою. Вже у Дніпрі вона передала хлопчика патрульним. Супутник дитини був такому стані, що не міг сидіти на сидінні, а лежав просто на долівці поряд. Чоловік поводився неадекватно, і навіть забувся, що з ним був маленький хлопчик», – говориться в повідомленні.

Відео дня

Патрульні дізналися усі обставини події у бабусі малюка, телефон якої знайшли у нетверезого громадянина, та у самого хлопчика, який виявився дуже комунікабельним та розумним. Як з'ясувалося, чоловік, який його віз до Дніпра, «друг» матері. Дорослі разом вживали алкогольні напої, а потім посварилися. В результаті конфлікту чоловік забрав хлопчика з собою.

Дитина була легко одягнена та голодна. Патрульні передали малюка співробітникам ювенальної превенції, громадянина доставили до Дніпровського відділку поліції, а за його поведінку у громадському місці вони склали адміністративний матеріал за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Раніше УНІАН повідомляв, як 23 жовтня в Київській області поліція ввела план-перехоплення за викрадення тримісячного немовляти в селищі Коцюбинське. 26-річна зловмисниця, яка викрала немовля, видала себе за волонтера.