«Ми – воїни, які вчаться насолоджуватися болем». Так заявляють про себе в одній з пісень The Score. Вони почали писати музику шість років тому, і зовсім не здогадувалися, куди їх приведе цей шлях. Вони – два простих хлопці з Нью-Йорка, які вчилися писати та продюсувати музику. За їх власними словами, вони написали чимало поганих пісень і спробували багато різних стежок. У рамках свого першого європейського туру до Києва їде молодий американський гурт The Score, що вже запалює сцени з іншого боку океану.

15/03. Bel étage

«Ми любимо гітари. Ми любимо рок-н-ролл. Ми любимо, коли гучно. Тому ми почали робити те, що нам подобається, і нам подобається те, що з цього вийшло». Справжні митці знають, чого вони хочуть і куди вони прагнуть. Саме такими є The Score – Едді Ентоні (вокал, гітара) та Ідан Довер (клавішні, продюсер) звучать свідомо та безкомпромісно. Це вибухова група, і енергія їх живих виступів не залишає жодних сумнівів.

Відео дня

Свою неймовірну енергію народжений у Нью-Йорку та базований у Лос-Анджелесі дует перетворює на жанр, ще доволі недосліджений. Вони впевненим кроком ідуть на межі рок, поп, інді та електроніки, руйнуючи мости між ними та відбудовуючи їх на свій унікальний лад. На початку кар'єри Едді та Ідан писали музику для інших артистів, але з часом зрозуміли, що їм судилося виступати разом.

Відкриттям цього пауер-дуету ми зобов'язані британській торговельній мережі, яка вибрала їх трек  Oh My Love для своєї ювілейної кампанії. Завдяки цьому трек очолив рейтинг пісень, які найчастіше шукали за допомогою Shazam в 2015 році, і приніс групі контракт з лейблом. Тоді вони зайняли 43 місце в чарті UK Singles Chart і стали # 4 в британському чарті iTunes. За останні три роки їх гімни Legend і Unstoppable вже набрали більш ніж сотні мільйонів прослуховувань на самих популярних платформах. Два роки тому вийшов їх дебютний альбом, а в січні 2019 вийшов їх новий ЕР Stay, який лише довів, що ці хлопці можуть перейти на вищу передачу навіть тоді, коли це здається неможливим.

Їх звучання порівнюють з такими групами як OneRepublic, American Authors і The Script. Ключовим для себе The Score вважають написання музики, яка знайде відгук як у молодої, так і у старшої публіки, незалежно від походження. В цьому ми зможемо переконатися під час вибухового шоу в Києві вже цієї весни.