Діти з тимчасово окупованих територій зможуть переглядати записи уроків на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube / фото president.gov.ua

Школярі з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і Крим та Севастополя зможуть переглянути відеоуроки, створені в межах освітньої ініціативи президента Володимира Зеленського «Всеукраїнська школа онлайн», в ефірі телеканалу «Дом».

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, жителі окупованого півострова, які мають доступ до телебачення через супутникове обладнання, також матимуть змогу дивитися відеоуроки в ефірі UA: Перший та інших каналів – партнерів проекту, які входять у їх супутниковий пакет.

Читайте такожШкола онлайн під час карантину: розклад уроків, коли та де транслюватимуть

Відео дня

Крім того, діти з тимчасово окупованих територій зможуть переглядати записи уроків на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube.

Як повідомляв УНІАН, 6 квітня в Україні стартує освітній проект «Всеукраїнська школа онлайн». Проект забезпечить доступ до дистанційної освіти для всіх українських школярів з 5-го по 11-й клас на час карантину.

У рамках проекту 40 педагогів з Києва фактично стануть учителями для всієї України. Наразі щодня відбуваються зйомки уроків за збалансованою шкільною програмою, яку розробило МОН спільно з учителями.

Викладатимуться такі предмети: українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія, біологія.

Всеукраїнська школа онлайн- дивіться онлайн-уроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів