Полиция / Фото УНИАН

У Харкові другий набір патрульної поліції приступить до служби наприкінці листопада.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник патрульної поліції Харкова Євген Мельник.

За його словами, другий набір харківських патрульних поліцейських складається з 337 осіб. Мельник додав, що зараз поліцейські завершують останній етап підготовки та готуються до складання іспитів.

Відео дня

Читайте такожУ Сєвєродонецьку сьогодні починається набір до патрульної поліції

“Наступний набір хлопців, які проходять зараз навчання, у кількості 337 осіб, приступить до своєї служби наприкінці листопада. Зараз вони проходять останній етап навчання, будуть здавати іспити. В принципі ми готові взяти їх на службу, тому що кількості людей поки що не достатньо, щоб покрити все місто”, - сказав Мельник.

Він наголосив, що з 337 поліцейських нового набору тільки 14 — колишні працівники міліції.

За словами Мельника, за місяць роботи у Харкові з поліції звільнилося п'ятеро осіб. Двоє — в процесі навчання, троє — в процесі роботи. Начальник харківської поліції додав, що за місяць у ДТП потрапили 2 патрульних автомобіля. Ніхто з поліцейських та інших учасників ДТП не постраждав.

Як повідомляв УНІАН, 26 вересня у Харкові урочисто прийняли присягу та вийшли на перше патрулювання близько 800 працівників нової поліції.